Appartement huren van een particulier in Haarlem

Appartement huren van een particulier in Haarlem

Appartement huren van een particulier in Haarlem, dat staat bovenaan mijn wensen lijst. Helaas moest ik noodgedwongen mijn huidige woning verlaten. Mijn relatie ging niet zoals gewenst en daarom besloten wij om uit elkaar te gaan. Helaas was deze woning al van mijn toenmalige vriend en moest ik dus mijn spullen pakken. Toen wij net een relatie kregen hadden wij ervoor gekozen om samen te gaan wonen. Zijn huis was hier de perfecte locatie voor. Niet wetende dat ik nu, na tien jaar alsnog op zoek kan naar een andere woning.  Appartement huren van een particulier in Haarlem

Een appartement huren van een particulier in Haarlem

Gelukkig zijn wij als vrienden uit elkaar gegaan en heeft hij ook mee gezocht voor een andere woning. Via de website van Hestiva hebben wij samen gezocht om een appartement te huren van een particulier in Haarlem. Deze website is heel erg overzichtelijk en hier zijn meerdere huurders bij aangesloten.

Mijn zoektocht is uiteindelijk geslaagd en heb ik een leuk huisje gevonden. Inmiddels ben ik hier ook al ingetrokken en ben bezig om mijn leven weer op de rit te krijgen. Hestiva heeft mij daar bijzonder mee geholpen, want anders was ik nu nog op zoek naar een andere woning.