Bescherm je huid optimaal met zonnebank crème

Voordat je onder de zonnehemel gaat, is het een aanrader om zonnebank crème aan te brengen. Niets is zo fijn als onder de zonnebank gaan. Even lekker warm worden en tot ontspanning komen. Bovendien krijg je er een mooi kleurtje van. Heel fijn dus, maar denk ook aan je huid. Ook als je onder de zonnebank gaat, dien je deze te beschermen.

Zonnebank crème

Smeer een speciale zonnebank crème op je huid

Met een speciale zonnebank crème bescherm je jouw huid tegen schadelijke UV-A straling. Smeer dus een crème die is ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank en die je huid goed soepel houdt en verzorgt. Hiermee ga je het huidverouderingsproces tegen. Een ander bijkomend voordeel van een speciale crème is dat je er sneller bruin van wordt en je huid minder snel uitdroogt.

Smeren

Voorkom dat je huid uitdroogt en verouderd

Je kunt natuurlijk een standaard zonnebrandcrème smeren, maar hiermee bescherm je je huid niet onder de zonnebank. Een zonnebank zendt namelijk UV-A straling uit en geen UV-B straling. Een normale zonnebrandcrème werkt alleen tegen UV-B straling en is dus niet nodig onder de zonnebank. Je hebt dus een speciale crème voor onder de zonnehemel voor nodig. Hiermee voorkom je dat je huid uitdroogt en snel veroudert.

Zonnebank crème kopen?

Wil jij een zonnebank crème kopen? Dan vind je bij bodyfitwebshop een ruim aanbod crèmes. De meeste crèmes bevatten een bruiningsformule. Hiermee bescherm jij niet alleen je huid, maar krijg je ook sneller een mooi kleurtje. Als je op een werkdag voor 15.00 een product bij ons bestelt, wordt het de volgende werkdag al thuisbezorgd. Je kunt jouw bestelling betalen via iDeal of met je creditcard. Bodyfitwebshop is producent en dealer van grote merken uit de wellness wereld. Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.