Ik besloot om een kanten jurk wit te kopen

Een kanten jurk wit kopen, waar doe je dat tegenwoordig nog? Hiervoor wist ik gelukkig een goed adresje. Ik ging hiernaar opzoek omdat ik voor de bruiloft van een goede vriendin goed voor de dag wilde komen. Ik besloot om in het wit te komen en daarom koos ik voor een kanten witte jurk. Het adres wat ik hiervoor had was Lucasafashion, waar ik wel eens eerder iets had besteld.  Een goede site met veel aanbod dat was het gene wat nog in mijn geheugen genoteerd stond.

Lucasa Fashion

‘’Top site!’’

 

Een paar weken voordat de bruiloft ging plaatsvinden, keek ik op het internet voor een kanten jurk wit kopen. Ik wist zoals eerder gezegd al een goede site hiervoor, namelijk Lucasafashion.nl. De site was in een jaar tijd niet veel veranderd en dat vond ik juist fijn. Het aanbod was daarentegen wel veranderd. Ik zag ontelbaar veel leuke jurkjes voorbijkomen. Helaas moest ik bij mijn standpunt blijven dat ik alleen een kanten jurk wit wilde kopen. Een kanten jurk wit kopen heb ik dan uiteindelijk ook gedaan. Ik vond er eentje die mij heel erg aansprak en vooral liet verheugen op de bruiloft van mijn zus. Ik bestelde hem en had de jurk al na 2 dagen in huis. Top site!