Boekhoudkantoor Gouda

Als jij op zoek bent naar een goed boekhoudkantoor in Gouda. Dan weet ik het perfecte kantoor voor jou: Hejo Advies! Dit is werkelijk waar een geweldig kantoor.

Medewerkers Hejo advies

De medewerkers bij Hejo advies zijn stuk voor stuk goed opgeleid. Zij weten heel goed wat de regels en wetten zijn. Daardoor weten zij heel goed waar zij over praten en wat er allemaal geregeld moet worden. Zij nemen heel veel werkzaamheden uit handen van mij. Zij doen dit op een professionele manier. Hierdoor gebeurt het goed en snel. Ik heb meestal contact met dezelfde persoon, maar als hij een keer niet op kantoor is, dan weet een collega van hem vaak ook waar het over gaat en die collega kan mij dan ook heel goed helpen. Super fijn! Zo heb ik dus een vast contactpersoon, maar ik ben niet helemaal afhankelijk van hem alleen. Als hij vrij of ziek is, gaat het werk dus gewoon door.

Verschillende werkzaamheden

Hejo advies doet verschillende werkzaamheden voor mij. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de btw-aangifte die elk kwartaal gedaan moet worden, maar ook doen zij mijn jaarlijkse belastingaangifte. Momenteel doe ik zelf nog de crediteuren- en debiteurenadministratie, maar binnenkort ga ik dit ook aan hen overgeven, omdat ik daar zelf geen tijd meer voor heb!