Cowboysbag luiertas een zeer populair model

Sinds kort heb ik een Cowboysbag luiertas gekocht en ben hier heel erg tevreden over. Dit model is niet van een normale schoudertas te onderscheiden en daarom ben ik hier zo blij mee. Deze tas is gemaakt van leer en heeft een lange riem eraan zitten, die je met gemak om je schouders of de kinderwagen kan hangen. Tevens kan je deze hengsels eraf halen en dan heb je echt een handtas. De dikke handvatten die hier aan zitten zijn zeer stevig en makkelijk vast te houden. Maar waar ik deze tas voor heb gekocht, daar is die helemaal geweldig voor. Cowboysbag luiertas

Een zeer mooie cowboysbag luiertas online gekocht

Op het internet heb ik een zeer mooie Cowboysbag luiertas gekocht. deze heb ik bij de webwinkel van 123luiertassen.nl gevonden. Deze tas is gemaakt van bijzonder mooi leer en heeft heel veel opberg mogelijkheden. Het verschoningsmatje wat hier ook in zit is afgewerkt met een zacht leren randje. Dit model is in meerdere kleuren te verkrijgen, maar ik heb voor de zwarte gekozen. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de modellen die je hier allemaal op het internet kan kopen, neem dan gauw een kijkje op de website. Vandaag voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis.

Reacties zijn gesloten.