Daklekkage reparatie Rotterdam

Na tien jaar in mijn prachtige huis te hebben gewoond in Rotterdam, begon het dak te lekken. Daklekkage reparatie in Rotterdam is gelukkig zo geregeld, gewoon even bellen met 010 46 13 700 en binnen een dag ben je van je lekkage af. Bij mij lekte het na een flinke regenbui langs de muren naar binnen. Super vervelend maar snel gerepareerd.

Dakinnovator

Nadat ik de Dakinnovator had gevonden op internet heb ik ze gelijk gebeld. Ze konden gelukkig al dezelfde dag komen om het probleem op te lossen. De lekkage was gemakkelijk te verhelpen, een strip was van het dak gewaaid en daardoor was een kier ontstaan tussen de aanhechting van de dakdelen. Na ongeveer drie kwartier werk was alles weer helemaal waterdicht. Nu is een daklekkage natuurlijk niet iets wat je elke week meemaakt, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je er net als ik mee te maken krijgt. Schroom in zo een geval niet om gelijk iemand te laten komen. Hoe langer je dak lekt, zelfs al is het maar een klein beetje, hoe groter het probleem zal worden. Ik geniet nu weer volop van mijn huis, zonder lek in het dak, dus mocht je dakschade hebben kijk dan even op dakinnovator.nl of pak de telefoon en bel.