Eenvoudig een windscherm terras besteld

windscherm

Met Google gevonden

Wij wisten al een tijdje dat wij een windscherm nodig hadden. Waar ik die kon gaan bestellen wist ik niet, dus ik besloot eens online te kijken. Met Google zocht ik op windscherm terras, een bedrijf sprong er toen direct uit. Xterior is de beste aanbieder voor een windscherm terras of een horeca parasols. Laten wij die nou net allebei nodig hebben! Na even online gekeken te hebben, wist ik dat wij bij Xterior wilden bestellen. Natuurlijk moest ik dat even overleggen met het bedrijf, maar wij waren er al snel uit.

Met Xterior nam ik contact op om precieze prijzen te horen. Zij maakten een offerte voor mij op en zo wist ik dat ik een goede deal te pakken had. Niet eerder hebben wij bij hen besteld, maar wij zijn erg tevreden. Ongetwijfeld plaatsen wij daar nog wel vaker een bestelling!

De levering kwam namelijk erg snel en voor ik het wist kon iedereen ons windscherm bewonderen. Ons terras ziet er mooi uit en het windscherm past er perfect bij. Ik had niets beters kunnen vinden! Hebben jullie ook al eens besteld bij Xterior? En wat vinden jullie van de kwaliteit!