Kisscards geboortekaartje bijzonder mooi en uniek

Wat maakt een geboortekaartje bijzonder? Ik wilde graag een uniek kaartje voor onze baby. Bij de verloskundige zagen we heel veel geboortekaartjes in dezelfde stijl. Ik wilde daarom een kaartje dat wat meer op zou vallen en wat beter bij ons past. 

Wat maakt een geboortekaartje bijzonder?

Geboortekaartje bijzonderIn onze zoektocht kwamen we uit bij Kisscards. Wat onze geboortekaartje bijzonder maakt, is dat het unieke ontwerpen zijn en alleen te koop via Kisscards. En zijn speciaal getekend en ontworpen. En elke week worden er weer nieuwe kaartjes op d website geplaatst dus het assortiment wisselt ook steeds regelmatig.

Snel en flexibel

Kisscards heeft een eigen drukkerij waardoor jouw kaartje snel gedrukt kan worden. Als je voor 14.00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Weet je nu al dat je een geboortekaartje bij Kisscards wil bestellen? Dan kun je er ook voor kiezen om alvast de enveloppen te laten leveren. Deze kun je dan al op je gemak schrijven en frankeren zodat je, als je kindje eenmaal geboren is, alleen nog maar de kaartjes in de envelop hoeft te stoppen. En als je kindje geboren is dan kun je gemakkelijk zelf het kaartje opmaken met alle gegevens zoals de naam, geboortedatum, gewicht en adresgegevens.

Reacties zijn gesloten.