GGZ vipp

Wat is GGZ vipp nou eigenlijk? GGZ staat voor geestelijk gezondheidszorg en vipp staat voor vroege intense psychose. Dit komt namelijk voor in de zorg. Werk jij in een zorginstelling en zoek jij iemand die hierin gespecialiseerd is? Dan kun je natuurlijk Careffect terecht. Bij Careffect kunnen zij ervoor zorgen dat jij iemand kunt krijgen die ervaring heeft in het vakgebied van geestelijk gezondheidszorg en vroege intense psychose.

In dit vakgebied weet careffect veel informatie over. Hierdoor kunnen ze jouw ook heel goed veder helpen. Het moet namelijk mogelijk worden voor patiënten om hun eigen medische gegevens te kunnen  inzien. Hierdoor kunnen patiënten op de hoogte zijn van hun eigen situatie. Als je namelijk te hoogte ben dan kun jij als patiënt voorbereid naar het gesprek met de arts komen.

Eigen ervaring

Sinds januari vorig jaar. Werk ik in het Ziekenhuis in Arnhem. Ik zag met name dat wij in het ziekenhuis te maken hadden met GGZ vipp. Het is heel erg belangrijk dat wij voldoende mensen op de werkvloer hebben die in het gebied meer over geestelijk gezondheidszorg weten. en over de vroege intense psychose. Via Careffect kregen wij iemand die al ervaring met dit onderwerp had. Dat is natuurlijk fijn en het bedrijf zelf wist er ook nog eens heel veel informatie over.

Voor meer informatie kun je gerust op:
https://www.careffect.nl/index.php/vipp-ggz/ kijken.

Reacties zijn gesloten.