Jouw letsleshcadeadvocaat in Nijmegen vind je bij Hijink

Logo-Heijink

Heb je letsel opgelopen door het gedrag van en dier, arbeidsongeval of door een andere oorzaak en ligt de schuld van het opgelopen letsel niet bij jouw? Dan heb je wettelijk gezien echt op een vergoeding van de kosten die er gemaakt zijn. Ben je nu op zoek naar letselschadeadvocaat Nijmegen om een goede advocaat te vinden die jou kan helpen met het verkrijgen van deze vergoeding? Dan ben je bij Hijink advocatenkantoor aan het juiste adres. 

oscar-hijink

Jaarlijks 200.000 arbeidsongevallen 

Er vinden jaarlijks 200.00 arbeidsongevallen plaatst die letselschade als gevolg hebben. letselschade en een arbeidsongeval worden hier vaak met elkaar vergeleken terwijl deze vergelijking onterecht is. Het oplopen van letsel door een arbeidsongeval is bijvoorbeeld het te zwaar tillen waardoor je klachten krijgt van je rug of dat je in de verkeerde positite zit met je ellebogen en hier last van krijgt. 

Waarom kiezen voor en advocaat 

Het letselschadetraject is van een hoog juridisch gehalte omdat het mogelijk sid at de twee partijen er niet samen uitkomen. Hier komt dan een rechter aan te pas om de juiste oplossing te vinden. Er is tevens ook een groot verschil tussen een letselschade specialist en een letselschadeadvocaat. Een letselschadeadvocaat kan zijn cliënt door het gehele traject begeleiden. Een letselschadespecialist heeft niet de bevoegdheid om te mogen produceren waardoor je alsnog een advocaat in moet schakelen wanneer de zaak voor de rechter komt. Bij Hijink advocaten ben je altijd aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar letselschade advocaat Nijmegen.