Spoelbak Reginox kopen?

keukenspeciaal

Het is onmisbaar in elke keuken. Een spoelbak Reginox! Velen kennen een spoelbak ook als gootsteen. Een gootsteen is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen van je keuken. Of je nou je vaat er in wast of enkel de restjes thee en koffie er in doorspoelt.

speolbak Reginox

Verschillende types

Als het aankomt op spoelbakken is er verrassend veel variatie. Als je er over nadenkt zul je vrij snel enkel aan de spoelbakken denken die je zelf thuis hebt of hebt gehad, maar de mogelijkheden zijn zeer divers. Een gootsteen is verkrijgbaar in verscheidene vormen en maten. Keukens verschillen immers vaak in grootte. Daarnaast is het afhankelijk van de stijl van jouw keuken of je bijvoorbeeld een vierkante, ronde of rechthoekige spoelbak Reginox neemt.

Voor elke toepassing een gootsteen

Een gootsteen kan ook meerdere functies bieden dan enkel het opvangen van vloeistoffen. Kleine keukens hebben vaak geen vaatwasser. Dat zie je bijvoorbeeld veel in studentenwoningen en sociale huurwoningen. Je moet dan zelf je vaat wassen in de gootsteen en dat levert elke dag een hoop gedoe.

Je zou dan kunnen overwegen om een speciale spoelbak Reginox te nemen om hierin te faciliteren. Er zijn namelijk ook spoelbakken met bijvoorbeeld een vlakbouw. Dat is een vlak naast de spoelbak waar je natte dingen op kunt zetten. Dat vlak is meegenomen in de metalen vorm van de spoelbak en hoort er dus bij. Een andere optie is een combi-spoelbak. Hierbij heb je een iets groter oppervlak in gebruik, maar heb je twee kleinere spoelbakken. Ideaal voor het soppen en afspoelen!