Steun bij veiligheid op het werk? Kies G4S Safety solutions!

Onder de meest belangrijke aspecten op het werk valt veiligheid van je werknemers. Maar hoe garandeer je hun veiligheid nu echt? Laat G4S Safety solutions je helpen! Dit bedrijf kan je helpen om veiligheidstoezicht te regelen. G4S zet dan veiligheidstoezichters in voor projecten die dat nodig hebben. Ook veiligheidsdeskundigen vallen onder het totaalplaatje van G4S. Zij maken veiligheidsplannen en stellen risicoanalyses op. En wil je de veiligheidscultuur van je bedrijf voor het eerst of opnieuw laten inrichten? Dan kun je vast wel een deskundige van G4S gebruiken!

G4S geeft advies en maakt veiligheidsplannen

Ook voor advies kun je altijd bij G4S Safety solutions terecht. Het gaat dus niet alleen om directe hulp. Dit bedrijf kan je ook helpen bij het maken van een sterk veiligheidsplan. Er zijn verschillende soorten veiligheidsplannen, bijvoorbeeld een evacuatieplan, een V&G-plan en een nood- en interventieplan. Zo kunnen de minder veilige kanten van je bedrijf worden aangepakt.

Wat kan G4S Safety solutions nog meer voor je doen?

Ook kan G4S een analyse door een goed opgeleid expert laten uitvoeren. De veiligheidsrisico’s van je bedrijf worden uitgezocht, zodat ze kunnen worden aangepakt. Ook levert G4S allerlei producten die je werknemers kunnen beschermen. Denk dan aan adembescherming, gasdetectie, valbeveiliging en alles wat hieronder valt. Je wilt natuurlijk niet meemaken dat een van je werknemers iets naars overkomt. Ten slotte kunnen ze je helpen met het houden van fittesten, meetings en het opstellen van VCA-dossiers. Oftewel: met behulp van G4S Safety solutions zet je een grote stap in de richting van een veilig bedrijf. G4S is makkelijk te bereiken voor meer informatie, contact of het plannen van een afspraak.