Zeer tevreden over ons bezoek aan het Museum Gorssel

Mijn zus is een erg grote liefhebster van kunst. Het leek mij daar ook een leuk idee om een bezoek te brengen aan Museum Gorssel Lalique. Ik had zelf namelijk al erg veel positieve verhalen over dit museum gehoord en het leek mij daarom een leuk idee om een bezoek aan dit museum te brengen.

Een erg goede en zeer informatieve website

Toen we op het internet op zoek gingen naar Museum Gorssel kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende musea bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op rookwaren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ook ons de website van Museum Gorssel Lalique ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het museum belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website is onder andere ook erg veel informatie te vinden over de vele verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Het museum stelt onder andere kunstwerken van de kunstenaar Chagall tentoon waar mijn zus een grote liefhebster van is. Daarom besloten we ook om een bezoek aan dit museum te brengen.

museum-arrangement

Super tevreden over de gezellige en leerzame dag in het museum 

In het museum werden we erg vriendelijk en vooral erg uitgebreid geholpen en rondgeleid. We ontvingen erg veel informatie over de veel kunstwerken die het museum tentoonstelt. Daarom zijn we ook super tevreden over bezoek aan Museum Gorssel Lalique. 

Reacties zijn gesloten.